O nás
Naše kliniky

27. 3. 2024

Přichází jaro – období nových začátků a plodnosti

header-image
header-image

Jaro je již tradičně symbolem nového začátku. Příroda ožívá a všechno začíná růst a kvést. Stromy se zelenají, květiny vystrkují první poupata a ptáci zpívají, aby přivítali novou sezónu. Je to doba, kdy se příroda probouzí ze zimního spánku a nabírá životní sílu – stejně jako my lidé. I nám jakoby jaro vlilo novou krev do žil!

Nová naděje, nová příležitost

Období jara je často spojováno s obnovou a růstem, což přirozeně doprovázejí myšlenky na plodnost a reprodukčním zdraví. Ne náhodou jsou Velikonoce, které s jarem přicházejí, spojeny s vajíčky jako symbolem plodnosti a nového života. 

Tyto jarní týdny jsou proto skvělou příležitostí si připomenout, že existuje mnoho možností, díky kterým dokážeme podpořit vaši snahu o založení rodiny. Stejně jako semínka skrytá v zemi, která čekají na správný okamžik k vyklubání, tak i lidská vajíčka mohou být pečlivě chráněna a připravena pro okamžik, kdy se rozhodnete stát se rodiči.

Zachování plodnosti

Věděli jste, že nejmodernější technologie vám umožňují plánovat vaši rodinu s předstihem, a to i přes možné budoucí změny ve vašem reprodukčním zdraví? Díky nejnovější technologii Cryo Top dokážeme na klinikách Unica vajíčka a spermie šetrně zamrazit a „zastavit čas“. Vaše reprodukční buňky mohou v nezměněném stavu zůstat zachovány až do chvíle, než budete připraveni udělat další krok. 

Prozatím se na vlastní rodinu necítíte? Nemáte ještě vhodného partnera nebo vás čeká onkologická léčba a chcete si své budoucí rodičovství pojistit?

Tato investice do vašeho reprodukčního zdraví se vám vždy vyplatí. Ať už jste teprve na začátku své cesty nebo již hledáte konkrétní možnosti, jak se stát rodiči, naše klinika je tu proto, abychom vám poskytli maximální podporu, zkušenou radu a vysoce specializovanou léčbu.

Máte jakékoliv otázky týkající se plánovaného rodičovství? Neváhejte se na nás obrátit. Společně podpoříme vaši plodnost nejen v době Velikonoc, ale po celý rok.

Kontaktujte nás

Související články

header-image

24. 4. 2024

Má životní prostředí vliv na vaši plodnost?

Naše zdraví, zejména plodnost, je významně ovlivněno prostředím, ve kterém žijeme. Vystavení určitým faktorům životního prostředí může mít podle stále rozsáhlejšího výzkumu škodlivé důsledky pro naše reprodukční zdraví.

header-image

22. 4. 2024

Více než 30 let podpory neplodnosti - Týden Povědomí o Neplodnosti

Od 21. do 27. dubna si celosvětově připomínáme Týden informovanosti o neplodnosti, který je věnován podpoře soucitu, porozumění a podpoře těch, kteří čelí problémům s početím.

header-image

11. 4. 2024

Kdo může být dárkyní vajíček?

Darovat vajíčka a pomoci tak neplodnému páru mít miminko je jistě nepředstavitelný pocit. Ne každá žena se ale dárkyní může stát...