Holistic Fertility přístup kliniky Unica k plodnosti v pořadu TF1

header-image
header-image

Na klinice Unica jsme hrdí na náš individuální přístup k asistované reprodukci. Chápeme, že každý pacient přichází s jedinečnou situací a souborem potřeb, a snažíme se tyto potřeby řešit s péčí a soucitem. Náš přístup k léčbě neplodnosti není jen o nejnovějších lékařských technologiích a osvědčených postupech, ale také o péči o mysl, tělo a ducha našich pacientů, kterou nazýváme holistická plodnost.

Nedávno se naše klinika objevila na TF1, jednom z největších francouzských televizních kanálů, v reportáži o francouzské pacientce, která podstoupila IVF, a její cestě s klinikou Unica. Video ukazuje naši oddanost pacientům a náš závazek poskytovat tu nejlepší možnou péči.

Náš tým odborníků na klinice Unica neúnavně pracuje na vytvoření individuálního léčebného plánu pro každého pacienta, který zahrnuje řadu holistických přístupů k léčbě neplodnosti, jako je výživa, akupunktura a meditace. Věříme, že tento integrovaný přístup k léčbě neplodnosti pomáhá vytvářet pečující prostředí pro početí a podporovat naše pacienty po celou dobu jejich cesty.

Zveme vás ke zhlédnutí videa TF1 a k získání dalších informací o našem přístupu k léčbě neplodnosti na klinice Unica.

https://www.youtube.com/watch?v=CnBGlXrc8UU

 

Kontaktujte nás

Související články