Fyzioterapie a její vliv na celý proces léčby neplodnosti

header-image
header-image

Techniky komplexní fyzioterapie pomáhají například při léčbě chronických pánevních bolestí nebo funkční neplodnosti u žen. Speciální fyzioterapeutická sestava cviků uvolňuje svalové napětí, prohlubuje dech a má velmi pozitivní vliv na náš fyzický i psychický stav. Fyzioterapie v kombinaci s vhodně zvolenou masáží přináší potřebnou relaxaci a harmonii těla, díky které zvyšujeme šanci na početí. 

Práce s pánevním dnem: 

Komplexní metoda cvičení s pánevním dnem nám napomáhá nejen v uvolnění pánevních svalů, ale i v dobrém přísunu energie do pánve, která je pro naše početí zásadní. Velmi důležité je zmínit, že tato práce dokáže odstranit dlouhodobě nahromaděné bloky, jak na fyzické tak mentální úrovni. 

Mojžíšova metoda:

Je založena na odstranění svalového napětí, vyrovnání svalové nerovnováhy, obzvláště hlubokého stabilizačního systému. Součástí jsou techniky mobilizace žeber, páteře, kostrče (přes konečník). Cviky napomáhají při léčbě funkční ženské neplodnosti. 

Aromaterapeutickou masáž (75 minut), která přináší hluboké uvolnění ve spojení s éterickými oleji, jenž pronikají všemi vrstvami pokožky a harmonizují tělo. To se otevírá a přijímá embryo. Biodynamickou masáž (60 minut) podporující přirozený oběh těla, který je nezbytný pro úspěšnou léčbu neplodnosti. Aktivuje samoregenerační schopnosti a harmonizuje organismus.

Kontaktujte nás

Související články