Jak dokážeme zvýšit šanci na úspěšné početí?

header-image
header-image

Léčba IVF je nadějí pro všechny páry, kterým se nedaří počít přirozenou cestou. Věděli jste ale, že existují podpůrné moderní metody, které dokáží zkrátit vaši cestu za miminkem?
Na klinikách UNICA nabízíme pacientům hned několik špičkových moderních technologií, které zlepšují výsledky IVF.

V tomto článku vám představíme několik inovativních metod, které v naší laboratoři používáme. Pojďte s námi zjistit víc o moderních postupech a možnostech, které vám mohou pomoci na vaší cestě k úspěšnému těhotenství.

Embryoglue

Embryoglue je jednou z moderních metod zvyšující šanci na početí. Toto speciální médium se stará o to, aby se embryo pevně uhnízdilo v děloze. Embryoglue je tedy takové speciální lepidlo na vajíčko. Díky ní má embryo větší šanci, že se v děloze pevně udrží. Zároveň mu Embryoglue dodává důležité živiny a energii k jeho vývoji.

PICSI

U přirozeného početí rozhoduje příroda, při umělém oplodnění pomáhá embryolog. Proto další z moderních metod, kterou v laboratoři denně využíváme, je PICSI. Díky této technologii umíme vyfiltrovat zdravé spermie s optimální genetickou výbavou, které mají nejvyšší šanci k oplodnění vajíčka a tedy i zdravému těhotenství.

Embryoscope Timelapse

Embryoscope Timelapse umožňuje našim lékařům nepřetržitě sledovat vývoj embryí. V tomto kultivačním boxu jsou oplodněná vajíčka pod neustálým dohledem. Metoda embryoscope timelapse nám přináší časosběrné video o jejich růstu a umožňuje nám vybrat to, které má nejvyšší potenciál na úspěch.

Microchip

Díky použití MSS čipů dokážeme v laboratoři poznat, která spermie má nejlepší genetickou výbavu a je nejpohyblivější. Protože ten nejlepší plavec má nejvyšší šanci na úspěch. Pro IVF léčbu tak vybíráme nejvhodnější spermii a zvyšujeme tak šanci na úspěšné těhotenství.

V Unica se pro váš sen o vlastní rodině snažíme udělat maximum. Proto integrujeme moderní vědu a holistický přístup k léčbě. Jen na našich klinikách tak můžete zvyšovat šanci na zdravé těhotenství jak nejmodernějšími technikami, tak například i reprodukční jógou nebo akupunkturou. Díky tomu pacientům poskytujeme komplexnější a efektivnější péči.

Kontaktujte nás

Související články