O nás
Naše kliniky

1. 8. 2021

Martina

header-image
header-image

„Už odmala mám pocit, že musím pomáhat lidem okolo sebe. Vystudovala jsem zdravotní školu, na vysoké škole pak speciální pedagogiku a v tuto chvíli pracuji jako učitelka v českoanglických jeslích. Navíc pravidelně daruji krev a jsem také zapsaná na seznamu dárců kostní dřeně. Pomoc a především pomoc dětem mě zkrátka provází v podstatě celý můj dosavadní život a kdybych mohla, rozdala bych se.

Jako zdravotní sestra jsem o možnostech, které dnes reprodukční medicína nabízí, věděla. Samozřejmě jsem tedy znala i možnost darovat vajíčka ženám, které nemohou přirozeným způsobem otěhotnět a k vysněnému děťátku jim může pomoci jen jiná žena. Děti jsou největší štěstí, kterého se v manželství můžete dočkat, a já jsem ráda, že jsem k takovému štěstí někomu mohla pomoci. Prostřednictvím kliniky jsem udělala jeden pár nesmírně šťastným a ten pocit je jednoduše krásný.

Unicu mi doporučili přátelé. Jsem jim za to vděčná, protože to bylo rozhodně to správné místo. Od prvního okamžiku jsem věděla, že mi v Unice rozumí. Všichni byli velmi milí a přátelští a čeho si zvlášť cením je, že jsem na celý proces nebyla sama a vždy jsem měla kam se obrátit. Je zkrátka nesmírně příjemné vědět, že máte společný cíl - splnit nějakému manželskému páru sen.”

Kontaktujte nás

Související články

header-image

21. 6. 2023

Bjarne a Lotte: jejich cesta k rodičovství měla v Unice šťastný konec

Tým kliniky Unica pomohl Bjarneovi a Lotte splnit jejich sen o rodičovství po 4,5 letech snažení. Pár si kliniku vybral pro její holistický přístup, individuální péči a odbornost doktora Frgaly. Po úspěšné IVF léčbě se páru narodila dcera Annamaja.

header-image

5. 10. 2022

Co stojí za vynikajícími výsledky IVF léčby na klinikách Unica?

header-image

5. 8. 2021

Barbora

K práci na klinice mne úplně původně dovedl příběh mých blízkých přátel, kterým jsem ve složité situaci nedokázala pomoct, byť jsem velmi chtěla.